tisdag 25 januari 2011

Krocken

Igår fick jag ett samtal av Johnny. han talade om att han hade krockat med bilen på väg till jobbet. Först trodde jag att han skojade för han har nämligen skojat om sånt förut, men sen förstod jag allvaret i det hela. Bilen var i körbart skick men hela vänster sida var skrapat, lister borta, blinkers borta, ratten sne och vänsterhjulet vobblade. Johnny hade ont i ena axeln och nacken. Sa åt han att ringa läkaren ifall han skulle få några men senare i livet. Han fick åka till Karolinska och träffa en doktor där som konstaterade att det bara var en sträckning i muskeln och inget allvarligare, fick voltaren att knapra på i en vecka.
Ringde försäkringsbolaget, men Johnny fick ringa dit själv då det var lättare för han att tala om vilka skador det fanns på bilen.
Han befann sig nog i en rejäl chock med tanke på att han hade åkt vidare till Västerås till sin jobbarkompis och sen till jobbet. På kvällen när jag pratade med han insåg han själv att han kanske skulle ringt och varit hemma igår, men men. Han klarade sig bra utan större skador tack och lov, bilen är det värre med.

Åkte in till Västerås idag med Bibbi för att köra bilen till Björkmans skadeverkstad. Till en början såg inte bilen så farligt skadad ut, men när man tittade närmare på den såg man ju att det var väldigt mycket lackskador, kofångaren var trasig, listerna var ju borta, ratten var ju helt sned. När hjulen stod rakt fram var ratten sne precis som om jag skulle svänga. Så det var lite läskigt att åka med den, Bibbi sa även att vänster hjul vobblade väldigt mycket men det märktes knappt när man körde.

Så nu står bilen på verkstan, så nu kan man bara vänta och se om dom lagar den eller vad dom vill göra med den.

Tog lite kort på bilen som kommer upp senare

Inga kommentarer: