tisdag 3 januari 2012

Nyår

Meningen var ju att vi skull fira nyår med grannarna. Vi skulle äta en tre rätters middag, skjuta lite raketer och njuta av varandras sällskap vid midnatt. Men så blev det inte riktigt....
Det började med att vi hade köpt fullkornsvälling till Damien, han åt en flaska på morgonen och strax efter hade han bajsat ner hela sig, och inom loppet av en timme hade han skitit 3 gånger. Ringde 1177 för att försäkra så det inte var magsjuka, och enligt dom var det pga vällingen. Men när han hade skitit en hel dag och knappt ätit något så misstänkte vi iaf att det var magsjuka, men på fredags morgonen kom My upp och sa att hon hade ont i magen, hon åt pyttelite frukost och var lite halvdann. Vi bestämde att vi skulle åka till Sura för att kolla på soffa, åkte förbi VAFAB och slängde av alla kartonger från julen. Sen åkte vi därifrån och rätt som det var spydde My ner bilen så det var bara att vända och åka hem igen Men hon spydde inge mer och var inte dålig i magen heller. Så våran nyårsafton spenderades hemma. Johnny och My gick ut vid nio tiden och sköt lite raketer och vid tolv slaget gick vi ut och kollade på raketerna med grannarna och skålade.

Vet inte om My hade en släng av magsjuk eller om hon var förstoppad som hon var förut, men på söndagen mådde hon hur bra som helst.
Enligt BVC så har Damien någon form av maginfluensa och han ska bara dricka risvälling i några dagar tills hans mage är i balans igen, då fullkorn kan göra så att magen säckar ihop igen efter magsjuka.

Så gott nytt slut och god fortsättning....

Inga kommentarer: