måndag 16 januari 2012

Renovering AB

Hej och välkomna till renovering AB.
Idag ska nu få läsa om hur det är att riva ett golv i ett vardagsrum.

I fredags åkte Johnny & My till L-E Golv här i Hallsta för att kika på vad dom hade för plastgolv, dom kom hem med 2 st provbitar som dom tyckte var snygga.
På lördags förmiddagen åkte Johnny tillbaka och köpte den mattan vi skulle ha, vi åkte sedan in till stan för att handla tapeter, tapetklister, och diverse andra saker som hör till.
På söndagen började Johnny riva ut det gamla golvet, och under det fanns det ett till golv som var röd/grönt rutigt golv och på detta golv fanns det mögel och fukt spår.
Jihaa!! Och där avbröts allt som hade med golvläggning att göra.
Fick invänta måndagen (idag alltså) för att kunna ringa till vårt försäkringsbolag för att se vad vi skulle göra eller dom rättare sagt. Men till svars fick jag att vi skulle leta reda på felet eftersom att vi är husägarna....Öhh jaha...
Så nu har Johnny iaf slitit ut andra laget med golv, jag har dragi ut alla spikar från golvet och just nu har vi ett slitet trägolv som ligger, vad vi ser så är det inte fuktskadat, så vi hoppas på att turen är med oss och att vi kan lägga in det nya golvet inom en väldigt snar framtid.

Inga kommentarer: