söndag 6 november 2011

Resan

I Söndags natt åkte jag och Jenny ner till Ullared. Vi började våran färd vid tjugo över två på natten. Vi anlände till Ullared vid 8 på måndag morgonen. Det hade inte kommit så mycket folk och vi fik en bra p-plats. Inne i Ullared så var det också lugnt. Vi tog nedervåningen och leksakerna bland det första, sen hamnade vi lite hur som helst, men redan vid halv 11 var det rätt så mycket folk överallt. Men vi var smarta och ställde vagnen på ett ställe och tog oss till ett annat och plockade på oss sakerna istället för att köa överallt med vagnen. Tror vi klev ut ur Ullared vid 16-tiden. Då var vi rätt möra i fötter och kropp.
Sen började vi färden hemåt igen...
Råkade köra fel i Nörrköping tror jag det var tack vare att NÅGON hade tryckt på GPS:en så den visade oss till en gränd..
Men det var en otroligt rolig resa med en massa skratt. Har nog aldrig skrattat så mycket inom loppet av 24 timmar.
Men det var riktigt skönt att komma hem och få lägga sig i sin säng och sova, för jag var så otroligt trött, men det är man ju efter varje sån här tokig resa. Men man gör ändå om det och jag skulle lätt kunna göra om denna resa igen när som helst :-D

Inga kommentarer: