söndag 11 december 2011

Helg

I fredags var Johnny på julbord med sitt jobb, Jennifer åkte till sin pappa. Så det var bara jag, Damien och My hemma, så vi hade lite fredagsmys med grannen då hennes karl jobbade kväll. Så vi käkade ihop och kollade lite på TV innan det var dags för sängläge för dom yngre barnen.
Jag och My kröp ihop i soffan och kollade på idol,hon somnade i soffan, Johnny kom hem och sängen kallade.
I lördags hände det inte så mycket, vi tog en promenad ner på byn och handla lite.
Idag åkte vi till Arboga då dom hade julmarknad. Alltid lika mysigt att gå där, det måste ju bero på den fina miljön med gamla hus och kullerstenar. Det är samma känsla som när man går i Gamla stan, där är det också hur mysigt som helst att gå.
På hemvägen åkte vi förbi Dollarstore, och det var som ett mini Ullared för mig, stod säkert i en kvart och vela om schampo och balsam då det var så billigt... Det fanns ju hur MYCKET som helst där inne! Så dit måste jag åka igen.

My är dunder förkyld, har även fått ögoninflammation, har varit uppe nu ett par gånger under kvällen dels för att hon inte kan titta på ena ögat, sen för att hon har ont i örat (hoppas inte det är öroninflammation bara) har även fått feber nu. Stackare....


Inga kommentarer: