fredag 25 mars 2011

Mystiska händelser

Det sker en del underligheter i detta hus, för några veckor sen skulle jag gå ner i källaren för att fixa med sista tvätten innan läggdags, när jag skulle tända lampan så gick det inte, tänkte inte mer på det utan hämta ficklampan och gick ner, tände lampan som är i tvättstugan och den fungerade. Dagen efter kommer Jennifer upp från källaren och säger att lampan var bortskruvad, Ha tänkte jag, säkert. Jennifer visade mig då att lampan låg i korgen som ligger nedanför. Talade om detta för Johnny men eftersom att han inte tror på spöken och sånt så menade han på att det var väl ungarna som busat.
För ca 1-2 veckor sedan så hände samma sak igen, jag skulle gå ner och lampan funkade inte, den låg i korgen nedanför igen. Johnny skruvade dit lampan och satte även på lampkåpan.
Igår kväll när Johnny kom hem bad jag honom gå ner och hämta upp bägge IKEA-påsarna med tvätt, när han kommer upp tittade han lite konstigt på mig och ler och säger att lampan i tvättstugan var urskruvad, inte så att den var borta bara så att det inte gick att tända. MEN eftersom att han inte tror på spöken eller liknande så säger han att det måste finnas en annan förklaring såsom att Jennifer gick ner och gjorde det. MEN hon når inte dit.
Det är 3:dje gången det händer på kort tid. Jag tror det är något andligt där nere, vem ska annars skruva på lamporna??
Men det är lite creapy...

Inga kommentarer: