fredag 29 januari 2010

Oups!!

Har nu målat klart trappen i vitt, det finns lite kvar som någon kant eller så men i det stora hela är den klar på det planet, sen skulle jag testa betsen...*höhö* Öppnade locket och den såg väldigt röd ut, lika bra att ta en liten pensel och pröva på en liten plats först tänkte jag och prövade och det var helt fel färg!! Hjälp! Vad gör jag nu då? Det går ju inte att ta bort, kan jag lämna tillbaka burken? hmmm många frågor dök just upp i mitt huvud...Så nu är jag lite nervös...Måste upp till färgaffären imorgon och byta ut den där betsen!

Hur ska jag kunna sova nu då??? *suck*

Underbart!

Jag önskar att denna dag kunde etsa sig fast i mig, jag önskar att denna dag kommer bli ett minne starkt, jag önskar jag kunde bli en del av den här dagen, att kunna smälta in i snön, träden,isen,himlen. Ja allt som har med denna dag att göra! Den är så underbart vacker, solen lyser, himlen är blå-vit, det är kallt men ändå inte, snön gnistrar, isen blänker. Ja det är hur underbart som helst helt enkelt!
Dags att gå en prommis med Åke-igen för att sedan gå på kalas!

torsdag 28 januari 2010

Snö Snö Snö!!

Det är så härligt med snö, det är så fint,så ljust, så underbart!
Nackdelen med såhär mycket snö är att plogbilarna inte hinner med alla vägar.

Jag och My åkte in till västerås idag igen, eller rättare sagt Hälla. Vi skulle hämta hem den bärbara. vi höll på att landa i en snövall. Jag skulle svänga men bilen åkte åt ett annat håll och det var ju tur att jag inte hade mötande för då hade vi krockat. Men nu har jag iaf fått hem min dator inte för att jag vet vad jag ska göra av den men den är i tryggt förvar nu, fick med mig en liten extern hårddisk eller var det var för nå där allt som låg i datan ligger i nu.

Efteråt åkte jag och My till Intersport, skulle ju kolla på hjälm till Jennifer. Vi kom ut därifrån med en hjälm och en mössa till mig, inte den snyggaste kanske men det är iaf en mössa.

Sen åkte vi till Netonnet och gick i deras labyrint lagershop. Sen åkte vi hem, käkade lite mat och jag började återigen att måla trappen. Så nu är det ett vitt lager målarfärg på pelaren och sen bets på trappstegen,sätta dit lister och trappräcke. SEN är den klar! *jippie*

Nu kallar duschen på mig sen blir det god natt! Ska upp tidigt imorgon, ska vara hundvakt åt Åke-mannen.


Meh..

Jag tittade ut för en stund sen och då snöa det ingenting och jag tänkte va skönt...Men nu tittade jag precis ut och då snöar det ju igen! Men det hindrar inte oss från att åka till stan.

Idag ska jag hämta den bärbara, kolla på en ny bärbar, åka förbi stadium och köpa en hjälm till Jennifer, sen om jag kommer ihåg ska jag köpa betong :-)

Men först frukost!

onsdag 27 januari 2010

Oväder

Imorse när jag tittade ut var det stans snö yra. Men det hindrade inte mig och My från att åka in till stan. Så vi klädde på oss, skotta fram bilen och drog en vända till stan, vi hann tyvärr inte med allt och jag glömde bort det viktigaste, nämligen hämta hem den bärbara. Men vi hann gå in på Media Markt och Elgiganten Megastore och storhandla på Willy´s samt äta på MC innan det var dags att åka hem igen. Dum som jag var så tänkte jag helt fel på vägen hem så vi tog den gamla vägen hem från Västerås och det var nog det värsta jag gjort iaf när det varit snö ute, det var inte plogat och det var en massa spår överallt så jag kunde köra i typ 60 km/h hem för annars började bilen och glida. Så jag var lite rädd där. Men vi kom hem helskinnade iaf!

Sen var det bara att plocka upp alla varor och börja med maten, väntade på middagsgäster också, så ett tag där var det riktigt stressigt.

Och nu måste jag berätta en sak här!!! My har tappat sin första tand!! Hon låg i sängen och skulle sova, sen kom hon upp och höll tanden i handen och jag skrek och hennes mun var blodig och hon skratta och jag ropa på Johnny och det blev bara usch! Men efter Johnny tvättat bort blodet såg det fint ut i hennes mun! Och hon var så glad! hon ville berätta för alla att hon tappat den!
Så imorgon ska vi åka förbi dagis innan vi åker in till stan igen och hämtar datan.


tisdag 26 januari 2010

Time..

Idag var det dags att betala alla roliga räkningar....NOT! Så mycket pengar försvinner på så kort tid... Tänk om man inte hade några räkningar alls, tänk om allt sånt var gratis, tänk vad mycket pengar alla skulle ha.... :-) Tänk vad jag tänker mycket på så konstiga saker....


Imorgon ska jag och My åka in till den stora staden, vi ska handla massa mat, vi ska glo, vi ska äta, vi ska bara vara och det ska bli så skönt!

Nu ska jag sova.... :-D

Kortis...

Jag saknar min bärbara så otroligt mycket, det är så tomt utan den!!!
Det enda positiva är att man sitter inte så mycket framför datan längre och att man måste göra allt dagitd och det är inte alltid man hinner med det...


tisdag 19 januari 2010

Suprise!

Ja ibland kan överraskningar vara väldigt bra..... Under natten har det snöat ungefär 1 dm snö, och nu på förmiddagen har någon skottat våran uppfart, och det var inte jag. Men nu slipper jag göra det! :-D

Snart ska My till dagis och jag ska knata iväg till jobbet, det är P-möte idag! och jag har faktiskt en del och säga! :-)

Denna morgon har jag varit ovanligt pigg, gick upp 7,20 och jag var inte trött som jag annars brukar vara. Käkade frukost efter jag skickat Jennifer till skolan, sen började jag plocka undan i vårt sovrum, rensa min garderob, gick ner och började städa My´s rum. Dömmsög My´s och Jennifer´s rum samt kök och hall. Så nu är allt sånt gjort :-D

måndag 18 januari 2010

hoho

Jag har märkt att när jag börjar jobba igen så är jag inte så aktiv...men det beror nog mycket på att jag inte orkar skriva nå. Eller jag har inte så mycket att skriva om heller, Jobbar,äter och sover...

Imorse gick jag AV (igen) efter helgens arbete, klev upp vid två, käkade och duschade. Hämtade barnen,bytte kläder på dom, inväntade Johnny. Sen åkte vi till Johnnys pappa som fyllde år idag. Han blev 50 år idag! Det bjöds på mat och fika! Det var massor med folk där. Och allt var supergott! Blev helt klart proppmätt!

Sen blev jag så full i skratt när jag klev utanför dörrarna tidigare idag och jag såg att det snöa. Jag satt nämligen imorse och pratade med min kollega ang snö (hon är ANTI-vinter nämligen) Så då tänkte jag på henne när jag såg all snö komma ner från himlen.

Vi har fått ett blankolån beviljat nu, så nu börjar bilsökandet på allvar! Men jag har väldigt höga krav på bilen medans Johnny bara blir glad om den går att köra, så vi har lite delade meningar där. Men denna gång ska jag ha is i magen, det är ju inget akut eftersom Skodan fungerar fortfarande.

Fick en ljudbok i natt också, det var Mia Thörnbloms SJÄLVKÄNSLA!. Så nu har jag ju lite att både läsa och lyssna.
Så för att hinna med allt så tror jag nog att jag ska krypa ner i sängen nu och läsa klart den boken jag läser nu...

måndag 11 januari 2010

Hemliga projektet

Jag har ju hållt på med ett hemligt projekt här under "jullovet" men nu kan jag tala om att jag har målat om Jennifer´s rum, hon fick en fondvägg som var lila och resten cremé färgat. Och det blev SÅ SNYGGT!! Jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt att jag gjorde ett sånt bra jobb! Sen satte vi upp lite planscher i hennes rum. Så när hon kom hem igår kväll blev hon ganska så chockad över att det var omgjort i hennes rum. Man skulle ha fotat hennes min :-) Men hon blev glad och det värmde i hjärtat!

Idag var det första skoldagen och dagisdagen för barnen. Jag hade lite ärenden lite var stans. Men när jag hade hämtat barnen och åkt hem så såg jag att det var en dum satan som hade plogat vår gata så det låg ett berg av is/snö kockor in till våran uppfart! Hur smart är det på skala 1-10? Så det var bara att ställa bilen på sidan och börja skotta bort det. Det var inte det lättaste heller med tanke på att det var rätt så tungt. Snacka om att kommunen slänger pengarna i sjön när dom ska ploga bort snö som sitter som berg på vägen. Tror nog det hade varit bättre om dom bara hade sandat den lilla uppförsbacken vi har istället och låtit resten vara! Så nu är jag irriterad över det!

Nu är det dags att plocka bort julen från köket

Ikväll är det mitt första arbetspass för i år. Ska bli skojigt och se hur det går med ny kollega o allt!

söndag 10 januari 2010

Lördag

Nyligen så frostade jag av våran frys, det behövdes verkligen kan jag säga. Samtidigt gjorde jag rent kylskåpet, så nu är allt rent och fint, bara komma och titta :-) (skoja)

Idag följde jag med Jenny till stan, nästan alla barnen var med å, det gick väl sådär. Det är väl ingen unge som tyckt om att åka till stan om man inte ska titta på leksaker förstås. :-) Men dom skötte sig någorlunda bra iaf. Sen tog vi en sväng förbi Donkan och biltema innan vi åkte hem igen.
Det var mkt folk på stan och det fanns inte mkt kläder. Inte där vi var iaf. Det var väldigt utplockat, typ en tredjedel av affären var nästan tom. Så ungarna hade ju springyta iaf :-)

Nu på kvällen har jag tittat lite på bilar, men jag kommer inte fram till nå iaf. Blir inte klokare iaf. Tror nog att det bästa är att åka o kolla på bilar och provköra,tror det är då man hittar en som passar.

Nu är det nog dags för sängen

lördag 9 januari 2010

Töntigt

Jag har fastnat för ett kanske lite töntigt program... men jag tycker det är SÅ BRA! Det är nämligen Guds tre flickor. Och så fick jag veta att nästa gång är det sista programmet...ajajaj. Vad ska jag göra efter det då? :-(

Freitag...

Idag har jag och My bakat pepparkakor... Va? I Januari? Ja, faktiskt... Men det slutade med att My ville göra små bollar av degen. Så det blev inte så mycket bakning iaf. Sen har jag rensat ur ungarnas garderob så nu är den fin.
På eftermiddagen gick jag och My över till Jimmy och Stina och Jimmy och Johnny åkte och handlade...Det blev hemmagjord pizza och sen hade vi lite fredagsmys med godis,ostbollar och chips. Det vart en trevlig kväll med mycket konstiga ord och många skratt :-) Och barn kan säga dom mest konstigaste sakerna på denna jord, men det får jag berätta om imorgon för nu vill jag inte sitta här längre, för det knäpper och knackar här någonstans....

*SPÖKEN!*

fredag 8 januari 2010

Idag har jag tagit bort julen på övervåningen, denna jul har jag inte känt nå riktig julstämning, vet inte om det beror på att vi inte varit hemma över julen eller om det är för att jag jobbat eller vad det är. Så jag kände att jag lika gärna kunde ta bort det som finns på övervåningen. Nu finns det bara kvar på nedervåningen, och där får det vara ett par dagar till iaf...

Nu på kvällen tittade jag på en film på Trean, den hette the break-up. Den var faktiskt väldigt bra tyckte jag.( Handling: Efter att Brooke avslutat förhållandet med sin pojkvän, Gary, vägrar båda att flytta ut ur lägenheten de delar. Efter att ha fått råd från sina vänner, sätter de igång med psykologisk krigsföring för att få den andre att lämna lägenheten - tills de båda inser att de kanske istället bråkar för att hålla sitt förhållande vid liv). Och en scen handlar om att hon köpt biljetter till en konsert, ber han följa med, men han dyker inte upp. Vilket gör att hon blir jätteledsen och går hem. Gary kommer hem och hittar henne sittandes i sin säng gråtandes, där hon förklarar för honom att hon har gjort och gett allt plus lite till i deras förhållande, stöttat han, planerat allt, plockat undan efter han,lagt fram kläder till han osv. och det enda hon ville att han skulle göra var att visa uppskattning, vilket han inte gjorde, för han var för ego.
Jag tyckte att filmen var så lik det verkliga livet, att man inte uppskattar det man har förrän det är försent, och då går det ju inte att ändra på något! Man ska nog stanna upp emellanåt och tänka efter på vad man har och vara glad för det! Och man ska nog inte heller ta varandra för givet, för rätt som det är så kanske det tar slut precis som i filmen....

nu är det dags för sängen...

tisdag 5 januari 2010

Hemligt projekt

Sedan nyårsafton har jag hållt på ett hemligt projekt, det är nästan klart nu, är lite små fix som ska göras. Men på det stora hela är det klart! Och det blev riktigt bra! Jag är SÅ nöjd!

Igår hade jag en usel dag, jag ringde till LG´s support för och se om dom kunde hjälpa mig med vår dator, det gick inte. Ringde till försäkringsbolaget för att se om jag kunde få ut något för den eftersom vi har allrisk. Det var ungefär lika med noll, då var jag tvungen att skicka in den så dom kunde få ett pris om den är värd att laga eller inte...Så jag hamnade i en återvändsgränd...Satte mig och kolla lite i västeråsaren när jag såg en annons om ett företag som kan göra en felsökning på datorn gratis och sen ge ett pris på vad det skulle kosta att laga den..Så där fick jag upp hoppet litegrann..

Idag har vi inte gjort så himla mycket, det har ju varit svinkallt ute, så vi städade undan lite saker, käka lite mat och drog en vända ner på samhälle i minusgraderna, det var inte så skönt. Det kändes som att någon gjorde tusen nålar på mina lår, och ansiktet höll på att spricka.. Gick förbi My´s farmor och farfar för att fika men vi stannade på middag också, det bjöds på hemmagjord pizza med hemmagjord kebabsås. Det var riktigt gott! Fick även lära mig något nytt idag :-) Sen fick vi semlor till efterrätt innan det var dags att gå hem i kylan igen, men det var inte lika kallt att gå hem tyckte jag fast det var kallare ute.

Imorgon är vi bortbjudna på lunch hemma hos Johnny´s farmor och farfar.

(Sen tror jag vi har vunnit på DD, men jag är inte så insatt så jag har lite svårt att fatta det där)

hej svejs