lördag 13 februari 2010

Back again...

Nu är man långledig igen, så man är återigen människa. I onsdags kom vår nya dator! Men idag är det första gången som jag sitter vid den, och den är så underbar :-)

Igår var vi hundvakt åt Åke och det var riktigt mysigt, vi hade det riktigt kul ihop om man kan uttrycka att man har kul med en hund :-) Kollade på Elefantmannen igår också. Det var typ över 10 år sedan som jag såg den och då var det i skolan men den var bra då och det var den nu också.

Idag har vi varit med Jimmy & Stina nästan hela dagen, Johnny har hjälpt Jimmy riva vägg och jag och Stina tog oss en promenad med Dante, gick förbi oss sen så the guys kunde riva klart väggen innan vi kom hem igen. Sen kom Bibbi och Mogge förbi en stund innan det var dags att äta lite mat och sen "myste" vi framför TV:n till Melodifestivalen som inte var så jättebra. Jennifer somnade framför Tv:n rätt fort så hon var inte alltför pigg på att gå hem i kylan. Tur att man inte har så långt att gå hem iaf.
Så nu sover bägge barnen igen.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Då blir det fika hemma hos svärföräldrarna, ska åka in till stan en snabbis imorgon o kolla efter nya termobyxor till Jennifer då hennes har gått sönder.

Nu ska jag checka webcamen som finns på datorn :-)

Inga kommentarer: