söndag 26 april 2009

Vackra lördag

mm precis... idag är det en underbar dag, det är hur varmt som helst ute och det är nästan molnfritt på himlen. Har varit på hundutställning under förmiddagen och det var hur roligt som helst. Var där med grannen,hon skulle ställa ut en hund! och det gick jättebra dom kom på andra plats! Efter vi varit där o kollat på alla möjliga hundar åkte vi till nisses och kollade runt lite. Sen åkte vi hem.
Gick över till Jimmy och Stina och drack kaffe och pratade lite, knallade ner på samhälle efter det för att det var tivoli, men det var knappt nånting där och dyrt var det. Men det var kul för barnen. Sen var det bara att gå hem och göra sig iordning inför kvällen.

Var bjuden på middag hemma hos Michelle kl 18,00 Så jag och grannen (Jenny) var där och det var jättegott, och vi hade det jätteroligt! Det var verkligen en lyckad kväll, med mat och alkohol. Bålen som vi gjord var lite sliskig men vi var duktiga och drack upp den :-D. Vid 12-tiden drog vi till en trappa fast det var ju helt värdelöst där, folket var drägg, bandet sög...Men men... vi hade roligt iaf! **Tack tjejor**

Inga kommentarer: