torsdag 10 december 2009

en natt kvar...

Hmm denna vecka har varit väldigt konstig, har haft svårt att sova, legat och bara tänkt,tänkt och återigen tänkt och grubblat lite mer, har ifrågasatt mig själv, men inte hittat nå svar. Har varit dödstrött om dagarna och har inte riktigt haft ork eller humör...
Igår var det dags att börja arbeta igen, natten gick relativt fort, men på morgonen kändes det som att jag kört stans träningspass, det bara värke i kroppen av trötthet.
Och jag var lika trött när klockan ringde på eftermiddagen. Hade lätt kunna sova ett par timmar till. Men My hade luciafirande på dagis så jag hade inget annat val än att kliva upp. Gick och hämta My och mötte upp Jennifer, hem, klä på My tjockare kläder och lucialinnet. Gå tillbaka till dagis igen.
Och alla barnen var så duktiga som sjöng och dessutom var dom så fina. Efter sången var det lite fika innan det var dags att gå hem igen.

Så nu sitter vi o tittar på julkalendern, snart dags att göra sista natten innan långledigheten. Det känns så otroligt skönt att veta att det inte är så långt kvar innan den börjar. :-)

Inga kommentarer: