måndag 28 december 2009

Julen

Vi åkte till Stockholm den 23 efter att ha varit hos Jimmy och firat han. Vi anlände vid åtta på kvällen, då vi åt lite mat och tog det lite lugnt.
På Julaftons morgon efter alla käkat frukost och klätt på sig så satte vi på oss ytterkläderna för barnen skulle rida. Dom var jätte duktiga med hästarna, inte det minsta rädd som vissa andra. :-) Jennifer och My red helt solo. Gunnar gick lite lätt före Jennifer´s häst och Marie hade ett "snöre" till My´s häst. Sen var det dags att åka pulka bakom hästen, det tyckte ungarna var skitroligt. Efteråt var det dags för lite lunch innan julklappsöppningen, och sen var vi tvungna att fara vidare till min andra syster, plockade upp mamma på vägen dit. När vi kom dit gjorde vi iordning all mat som skulle ätas, vi hade ju knytis så alla hade ju köpt olika saker som skulle ställas fram. Sen åt man sig proppmätt på både mat och ris ala malta. Sen vart det julklappsöppning en gång till innan det var dags att åka hem igen. Kom hem halv elva på kvällen, ungarna var helt slut men glada över deras julafton.

På Juldagen var det mat hemma hos Johnnys föräldrar med Johnny´s mormor och farmor och farfar, efteråt var det julklappsöppning där med. Efteråt åkte vi hem och började packa upp allting som alla hade fått.

Sen var det dags att göra sig iordning för att åka till jobbet, och där spenderade jag hela helgen.

MEN nu är jag ledig fram till onsdag kväll. :-)

Inga kommentarer: