söndag 4 april 2010

Påsk

nja nå sovmorgon blev du ju inte, jag vaknade vid 8 tiden, pigg som en lärka. Hade ställt klockan på halv 9. Men det behövdes ju tydligen inte. Käkade lite frukost, sen satte jag igång med att lacka trappen. B & M kom förbi en snabbis. Precis när jag blev klar med trappen vid 1 - halv 2. kom G & M och lämnade My. Efter dom åkt, åkte vi inte till Hälla för att Johnny skulle hämta ut sin medicin, My somnade på vägen in, var rätt så trött. Åkte till Plantagen och köpte nya blommor till köket och My köpte en blomma till sitt rum.
Kom hem strax efter halv 5. Då kom Åke hit. En timme senare kom G & M hit igen med mat, dom skulle nämligen bjuda på mat idag. Och det blev kyckling och kött med pitabröd, sallad tzatziki (som för övrigt var grymt starkt men god)plus två till olika röror. Det var riktigt gott faktiskt. Meningen var att Ia skulle sova här, men det gick inge vidare så dom fick komma o hämta hon igen. Men men nästa gång kanske det går. :-D
Så My satt uppe en stund och titta på Harry Potter, sen gick hon o la sig och hon somnade på en gång. Det har varit två intensiva dagar för den unga damen. Åke gick hem vid halv 10.

Imorgon är det måndag, då börjar nattpassen igen.

Nää det är nog dags för sängen nu...

Inga kommentarer: