tisdag 26 maj 2009

Nytta

Idag har jag gjort väldigt mycket (känns det som iaf) Satt hela förmiddagen fram till klockan två med att rensa och dona i rabatten, sen rensa jag mellan plattorna där vi har utemöblerna, har kastat det gamla ogräset, grävit fram en massa rötter. Hällt MYRR under plattorna som går ner till gräsmattorna. Så nu är det bara dom där förbaskade rötterna som ska bort på nå höger.

Sen på eftermiddagen åkte vi tillsammans med Johnnys familj till Sundbyholm, dels för att spela på hästar sen dels för att barnen skulle få se Måns Zelmerlöv LIVE! Dom stod längst fram och tog en massa bilder på han. My var verkligen jätteglad över att se han sjunga!
Hästarna ville ine som vi ville så det blev inga storvinster precis. Det var ju första gången som jag spelade på hästar så det var inte så lätt att veta hur man skulle betta. Men vi vann iaf några kronor!
Men man var bra slut när man kom hem. Först hålla på ute halva dan och sen stå o titta på hästar resten av dan. Men det var roligt iaf, så det måste jag göra om. :-)

Nu är det dags för sängen, har fullt upp även imorgon

Go natt

Inga kommentarer: