söndag 17 maj 2009

Trädgårdsarbete

Vid lunch åkte vi till Vallby för at titta på djuren, men det var inte många djur som var framme, så det blev en kort visit. Sen åkte vi till ICA Maxi och köpte glass, dom hade även en hoppborg utanför så My fick hoppa lite innan vi åkte hem igen.

Hemma tog vi en fika med grannen,sen hjälpte Johnny dom att sätta in sin nya dörr. Jag åkte och hämtade Jennifer i E-tuna. Sen var det bara att börja med maten.
Gjorde även årets första rabarberpaj. Ungarna plockade rabarberna och jag skalade dom och gjorde iordning pajen. Den blev riktigt god faktiskt.

Hmm..Sen var det där med trädgården juh. Jag började ju igår och rensa i rabatten, oc fortsatte lite idag. Men gick över till Hallonhäcken och börja gräva upp den. Det som suger mest är att trädgården har blivit så misskött. Det är rabatter överallt,ogräs överallt. Ja allt är utspritt överallt. Men imorgon ska resten av hallonhäcken bort och det lilla av rabatten som är kvar ska rensas. det är som dom säger, att äga ett hus är ett långtids projekt! Det finns ALLTID något att göra!

Men nu är det sovdags!

Inga kommentarer: