lördag 8 maj 2010

Ack så fel man kan ha ibland. Idag var det en bra dag till en början...Vi käkade frukost, Mogge kom förbi, vi gick till Folkets hus för att kolla marknaden, ungarna fick varsin klubba av farfar Mogge men det fanns inte så mycket att se så vi bestämde oss för att åka ner till Åsby med Åke-mannen. Men vi kom bara ner och hann kliva ur bilen innan My fick ont i magen igen. Jag och Jennifer hann ta en liten runda i skogen innan vi åkte hem igen. Johnny och Åke tog en promenad hem.
My somnade en stund i soffan och när hon vaknade igen hann hon bara sätta sig upp innan hon började spy, samtidigt kom farmor på besök med en present till My.
Efter ett tag blev My piggare, gjorde iordning lite mannagrynsvälling (Farmors idé)åt henne senare på kvällen som hon tyckte om och det har hon fått behålla också.
Hon har ju inte ätit ordentligt sen det här magonda börja så det var skönt att se att hon drack upp det och ville ha mer.
Om hennes magonda bara kunde försvinna nu, det är så himla jobbigt att se när hon får ont, för man känner sig så maktlös. Plus att hade man vetat var det var hon hade så hade man ju också vetat hur man skulle "behandla" det.

ja ja det är en ny dag imorgon så det är bara att hoppas...

Inga kommentarer: