söndag 16 maj 2010

Akuten IGEN!

Ja så här var det då... Igår var Alice här hela dagen och kvällen. Vi solade lite, fikade och hade det allmänt skönt. My lekte med sina kompisar. Allt var frid o fröjd. På eftermiddagen stack Alice och Johnny iväg och fiskade, jag var kvar hemma med My som hellre ville leka än fiska. Klippte bort lite gräs längs murväggen som vetter mot grannen. Satt och småprata lite med Jenny, lekte lite med Emil. Tände på grillen, Johnny och Alice kom hem, vi grillade och blev proppmätta. Klockan hann bli halv 10 när vi var klara. My blev jätte trött och hängig, orkade inte gå, så Johnny fick bära upp henne till våran säng och när hon väl låg där talade hon om att hon hade ont i magen. Somnade och vaknade halv 11 idag, Hon var fortfarande hängig, ville inte äta eller dricka, mådde pyton helt enkelt. Orkade inte gå till soffan så Johnny bar dit hon och det tog inte lång stund förrän hon började spy.
Så vi ringde till 1177 för råd, eftersom att detta har tärt på en ganska så mycket psykiskt. Blev inskickade till Akuten igen. Vi åkte dit tillsammans, men jag åkte därifrån vid 17-taget för att hämta Jennifer. Vi åkte hem och väntade på att Johnny skulkle höra av sig. Vid halv 9 ringde Johnny och vi åkte och hämtade dom. Så nu hoppas vi på att My är friskförklarad, och att vi slipper det här.
Dom trodde att det var förstoppning, läkaren sa att 90% utav fallen är det så, och oftast så är det barn i My´s ålder som råkar ut för det, varför vet man inte men det bara blir så ibland. Så vi hoppas på att det är så nu också. Men hon får vara hemma imorgon och på tisdag så man har lite koll på hur hon mår.

Det var min historia för idag.

Inga kommentarer: